Geri

Tufan İpek yazdı: Başkan topu attı!

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek'in köşe yazısı ses getirdi. Samsun'da bu yıl Ramazan ayının ilk 12 gününde patlamayan geleneksel Ramazan topu, Gazete Ekip'de yayınlanan yazının ardından yeniden patlamkaya başladı.

09:24:44 | 2022-04-15


Haberi Sesli Dinle

Her yıl iftar vaktinde patlayan geleneksel Ramazan topunun bu yıl Samsun'da patlamatılmadığını dile getiren gazetemiz yazarı Tufan İpek'in yazarı ses getirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne "Barutunuz mu bitti?" diye seslenen Tufan İpek'in yazısının ardından Ramazan ayının ilk 12 günü patlamayan Ramazan topunun sesi yeniden duyulmaya başlandı.

'ÇİNLİLERDEN SONRA BURUTU BULDU'
Geleneksel Ramazan topunun yeniden patlatılmasında emeği geçenleri kutlayan Tufan İpek, yeni yazısında "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 904 yılında barutu ilk kullanan Çinlilerden sonra da olsa barutu buldu. Ne diyelim! Buna da şükürler olsun" dedi.

'YAZA YAZA YANLIŞLARI GÜNDEME TAŞIYACAĞIZ'
Tufan İpek yazısında, "Böyle yaza yaza, eksikleri göstere göstere; belediyeye yanlışları gündeme taşımaya devam edeceğiz! Ancak; ‘sokma akıl da yedi adım gidermiş!’ Bu mantaliteyle, böyle nereye kadar gider Samsun Büyükşehir Belediyesi ben de çok merak ediyorum! Ya sizler!" ifadelerini kullandı.

Tufan İpek'in yazısının tamamını okumak için tıklayın...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipekramazan topuramazan ayıtopbarutgelenekselsamsunsamsun büyükşehir belediyesibaşkan mustafa demir