Geri

Tufan İpek yazdı: Az laf, çok iş...

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, köşe yazısında, başarı için Samsunspor etrafında kenetlenilmesi gerektiğini yazdı. İpek, "Çok konuşan değil; çok çalışan, çok sorun yaratan değil, çok sorun çözen bir takım olmak zorunda Samsunspor" dedi.

09:57:38 | 2022-08-01


Haberi Sesli Dinle

Köşe yazısında, Samsunspor'un bu yıl ki transferlerinin kaliteli isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Tufan İpek, "Geçmişe sünger çekip yolumuza bakmalıyız.
Fakat; yanlışlarımızı da halı altına değil, ortaya koyup yazmalı ve söylemeliyiz.
Samsunspor bu sezona çok iddialı ve çok ciddi hazırlanıyor. Hem başkana, hem hocaya hem de oyunculara gereken desteği vermek yine büyük taraftara düşüyor.
Başkan başkanlığını, hoca hocalığını, oyuncu oyunculuğunu, yönetici de yöneticiliğini yaparsa; un, şeker ve yağ var fazlasıyla artık helva yapma vakti hiç de zor olmayacaktır diye düşünmek istiyorum" dedi.

BAŞARI AYRINTILARDA SAKLI
Yazısında, "Başarı rakibinden bir tık fazla isteyenindir" diyen İpek, "Başarının da ayrıntılarda saklı olduğunu asla unutmayalım! Çok konuşan değil; çok çalışan, çok sorun yaratan değil, çok sorun çözen bir takım olmak zorunda Samsunspor.
Oyuncuları motive etmek, inandırmak, teknik ekibin işi. Artık; konuşmayan, daha da önemlisi boş konuşmayan bir Samsunspor izleriz. Tek umudum, dileğim bu!
Rakipleri de ürkütmemeye gayret etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

TUFAN İPEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipeksamsunsporyılport samsunsporyüksel yıldırımfutbolspür lig