Geri

Tufan İpek yazdı: Abartmayalım!

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, Cumartesi günü oynanacak zorlu Eyüpspor maçı öncesi Samsunspor'u yazdı. İpek, fazla abartmadan ve antipatik olmadan sahada oynanacak oyuna konsantre olunması gerektiğine vurgu yaptı.

11:30:55 | 2022-08-18


Haberi Sesli Dinle

Cumartesi günü sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor ve taraftarlar bu heyecanlı maçı beklerken, Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, bu önemli maç öncesi camiaya önemli mesajlar verdi.

Altay galibiyetinin fazla abartılmaması gerektiğini ve asıl ölçünün Eyüpspor maçı olacağını belirten İpek, "Futbolcusuna, taraftarına, yönetimine büyük iş düşüyor. Herkes bu maça gelmeli.
Herkes yerini statta almalı. Herkes son düdüğe kadar takımına destek olmalı. İki takım için de zor bir müsabaka olacak. Altay karşısında sırıtan ve eksikleri olan oyunculara gereken uyarıları Bayram Bektaş yapacaktır.
Yapmıştır da…" dedi.

Samsunspor'un evinde asla kaybetmemesi ve kazanma alışkanlığı kazanması gerektiğini ifade eden İpek, "Samsunspor’dan yine galibiyet bekliyorum, ancak fazla abartmayalım. Antipatik olmaya ve düşman kazanmaya hiç gerek yok. Futbol oynayalım yeter!" ifadelerini kullandı.

TUFAN İPEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipeksamsunsporeyüpspor