Geri

Tufan İpek'ten çok konuşulacak yazı: Ziyan ettiniz ziyan!

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, Samsunspor ile ilgili çok konuşulacak bir yazıya imza attı. İpek, takımın marka değerinin düşürüldüğünü belirterek, "Transferde kulüp üç yıldır çuvallıyor. Başkan da inat ediyor. Yıldırım’ın bu inadı akla ziyan. Birileri başkana yanlış yolda olduğunu söylemeli" dedi.

09:52:30 | 2022-04-06


Haberi Sesli Dinle

Gazete Ekip yazarı Tufan İpek, Samsunspor ile ilgili çok konuşulacak bir yazıya imza attı. İpek, takımın marka değerinin düşürlüdğünü belirterek, "Transferde kulüp üç yıldır çuvallıyor. Başkan da inat ediyor. Yıldırım’ın bu inadı akla ziyan. Birileri başkana yanlış yolda olduğunu söylemeli" dedi.

KULÜP, TRANSFERDE ÜÇ YILDIR ÇUVALLIYOR
Yazarımız Tufan İpek, yeni yazısında Samsunspor'u ve içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İpek, "Samsunspor’da balık kokmuştur. Yapılan transferlerin hangi birinden takım randıman aldı. Hangi oyuncu gerçek performansını sahaya yansıtabildi? Transferde kulüp üç yıldır çuvallıyor. Başkan da inat ediyor. Yıldırım’ın bu inadı akla ziyan. Birileri başkana yanlış yolda olduğunu söylemeli. Bu inat sadece Başkan Yıldırım'a değil; Samsunspor'a da büyük zarar veriyor" dedi.

TAKIMIN MARKA DEĞERİ DÜŞTÜ
Samsunspor'un sıradan bir takım haline geldiğine dikkat çeken İpek, "Farkında mısınız?
Takımın marka değeri de düştü bence. Kulüpte her alanda, her mevkide büyük bir erozyon yaşanıyor. Buna acilen önlem alınmalı. Kökten ve radikal adımlar atılmalı. Göstermelik işlerle, şaşalı aktivitelerle bunun önüne geçemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Tufan İpek'in yazısının tamamını okumak için tıklayın...

Devamını okumak için tıklayınız


tufan ipeksamsunsporyılport samsunsporyüksel yıldırım