Geri

Tevfik İleri İHL'den Tübitak Bilim Fuarı

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı. Bilim fuarında öğrenciler projelerini sergiledi. Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışını, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız yaptı.

12:33:38 | 2022-05-15


Haberi Sesli Dinle

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürleri Dursun Yürükcü, Ahmet Aktaş, Fatih Mehmet Öztürkçe ve Mehmet Atar, kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

‘İÇEMİZDE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR’
Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, bilime, kültür ve sanata verilen değerin öğrencileri sosyal, akademik ve psikolojik yönden başarılı kıldığını ifade ederken, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yapmış olduğu birbirinden değerli projeler bizlere gelecek için umut vermektedir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLER ALDI
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte inceleyen Kaymakam Kemal Yıldız, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu. Fuar için 66 öğrencinin hazırladığı 22 projenin yer aldığı sergide öğrenciler, stantlarında projeleri hakkında bilgiler verdi.

OKUL ADINA TEŞEKKÜR ETTİLER
Okul Müdürü Nihat Albayrak ve öğretmenler ile öğrenciler, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Kaymakamı Kemal Yıldız’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’e, desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER


atakumtevfik ileri imam hatip lisesitübitak bilim fuarı