Geri

Terme Belediyesi'nden taraftara 7 minibüs

Bu akşam deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'u desteklemeye giden kırımızı-beyazlı taraftarlara Terme Belediyesi'nden büyük destek geldi. Taraftarlar, 7 minibüs sağlayarak deplasmana ulaşmalarını sağlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'a teşektkür ederken, Başkan Kılıç, her zaman Samsunspor'un ve taraftarların yanında olduklarını söyledi.

10:44:23 | 2022-08-27


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor bu akşam saat 19.15'te deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan istemeyen taraftarlara Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ulaşım desteği sağladı. Taraftarların 7 minibüsle Erzurum'a ulaşmalarını sağlayan Başkan Ali Kılıç'a Samsunspor taraftarları teşekkür ederken, Başkan Kılıç da, şehrin markası Samsunspor'un her zaman yanında olduklarını belirtti.

SAMSUNSPOR ORTAK PAYDAMIZ
Terme Belediyesi olarak, Samsun'un markası olan Samsunspor'a ve taraftarlarına destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Samsunspor bu şehrin, yani hepimizin ortak paydası. Dolayısıyla takımımıza ve her şartta onu destekleyen taraftarlarına destek vermez bizim görevimiz. Şampiyonluk yolunda Erzurumspor deplasmanı da oldukça önemli. Taraftarlarımızın takımımızı orada yalnız bırakmaması için biz de 7 minibüsle destek olduk, bundan sonra da imkanlar ölçüsünde olmaya devam edeceğiz" dedi.

ŞAMPİYONLUK BU SENE GELECEK
Samsunspor Taraftar Grupları da, "B.B. Erzurumspor deplasmanına gidecek olan Samsunspor taraftarlarına 7 minibüs ile destek vererek katkı sağlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'a, deplasmanlarımızda bizleri yalnız bırakmayarak taraftara yiyecek ve içeçek ikramında bulunan İlkadım Belediyesi'ne, Atakum Belediyesi'ne, Peçko Fırın'a, Şişman Börekçi'ye tüm Samsunspor Taraftar Grupları olarak teşekkür ediyoruz. Taraftarıyla, takımıyla, yönetimiyle, belediyeleriyle, esnafıyla birbirine adeta kenetlenen bu şehre, bu sene şampiyonluk gelecek. Bu birlik ve beraberlik, Samsunspor'u başarıyı, bizlere de özlediğimiz o büyük mutluluğu yaşatacak" dedi.


samsunsportermeterme belediyesitaraftarerzurumspor