Geri

Teknofest Karadeniz'de Atakum'a ödül yağdı

Samsun'da düzenlenen Teknofest Karadeniz kapsamında düzenlenen yarışmalarda Atakum'daki çeşitli okullardan öğrencilere ödül yağdı. İlçede öğrenim gören öğrenciler hazırladıkları projelerle yedi ödül kazandı.

09:13:48 | 2022-09-20


Haberi Sesli Dinle

TEKNOFEST KARADENİZ’in Şampiyonları; Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürleri, Atakum Bilim ve Sanat Merkezi, Bahçeşehir, Doğa ve Sınav Koleji Müdürleri ve takım öğrencilerinin katılımlarıyla Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya geldiler.

‘ALDIĞIMIZ BÜYÜK GURUR HEPIMIZIN’
Çarşamba Uluslararası Havalimanı’nda 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzanlenen TEKNOFEST KARADENİZ’de 7 ödül olarak büyük başarıların altına imza atmanın gururunu yaşdıklarını dile getiren Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “İlçemizde yapılan tüm çalışmalarda hep yanımızda olan, yakinen takip eden ve desteklerini hissettiren başta Kaymakamımız Sayın Kemal Yıldız olmak üzere, Kurum Müdürlerimiz, Danışman Öğretmenlerimiz ve bizleri onurlandıran öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

ŞAMPİYONLARA TEŞEKKÜR BELGESI
Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdrü Mehmet İrfan Yetik ile birlikte, kurum müdürleri, danışman öğretmenler ve Atakum’un gurur kaynağı öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti. Düzenlenen belge töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Köksal ÖNER


samsunatakummilli eğitimteknofestkaradenizirfan yetik