Geri

Teknofest gençliği geliyor

Bu yıl 5’incisi düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne ülkenin her tarafından olduğu gibi Samsun Salıpazarı ilçesi gençleri de büyük ilgi göstererek şölene dahil oldular.

11:16:45 | 2022-09-04


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen TEKNOFEST Karadeniz'e binlerce genç ve insan akın etti. Samsun Salıpazarı gençleri de Salıpazarı Gençlik Merkezi ile birlikte festivallere büyük ilgi gösterdi.

TEKNOFEST MOTİVASYONU OLUŞTU
Samsun’da 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında merkezli olarak düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan Salıpazarı’nın gençleri stantları gezerek ilgi ve yeteneklerine göre bazı etkinliklere de katılım sağladılar. Yerli ve milli olarak yapılan yeni teknolojilerle tanışarak gelecek için ümit oldular.

GENÇLER ETKİNLİKTEN ÇOK MEMNUN
Ayakları yere basmayan tek festival sloganıyla düzenlenen şenliklerde çocuklar ve gençlerin uçaklara dokunmaları, böylece bilime, teknolojiye ilgilerinin artması sağlanarak milli teknoloji hamlesine katılımları da sağlanmış oluyor. Salıpazarı Gençlik Merkezi ile gençler TEKNOFEST KAREDENİZ etkinliği yanında ilçede yapılan bir çok sportif kurslarla bilinçlendirici kültürel, eğitsel ve sanatsal faaliyetlere de katılıyor.

Haber: Köksal ÖNER


teknofestsamsunsalıpazarı