Geri

Tekkeköy yeni yaşam alanına kavuşuyor

Tekkeköy Belediyesi, ilçeye yeni yaşam alanı kazandırmak için kolları sıvadı. Başkan Hasan Togar, Kutlukent'e kazandırılacak yeni yaşam alanındaki çalışmaları denetledi.

13:14:02 | 2022-05-15


Haberi Sesli Dinle

İlçede bir çok alanda bir çok proje yürüten Tekkeköy Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırıyor. Kutlukent'te yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yaşam alanında, basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun alanları, kamelyaları, bankları, kent mobilyaları, spor aletleri, parklar planlanırken, proje aydınlatması, çevre düzenlemesi ve peyzajıyla fark oluşturacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yapımına başlanan projenin çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Togar, yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanda planlanan yeni yaşam alanı projesinin çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa sürede tamamlanacağını belirterek, proje tamamlandığında insanların doğanın içerisinde dış dünyadan uzak bir mekanda zaman geçireceklerini söyledi.

HALKIMIZA ARMAĞAN OLSUN
Projenin, çevre düzenlemesi ve peyzajıyla vatandaşların doğanın içerisinde zaman geçireceği güzel bir yaşam alanı olacağını ifade eden Başkan Togar, "Burayı son imar uygulamaları sonrasında elde ettik. Burası Kutlukent'in tam ortasında, önemli bir noktada. İçerisinde basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuk oyun alanları, kamelyaları, bankları, kent mobilyaları, spor aletleri, parklar olacak. Ayrıca aydınlatması, çevre düzenlemesi ve peyzajıyla çok güzel bir alan olacak. Halkımıza armağan olsun" dedi.

 


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togaryaşam alanıkutlukentbasketbolvoleybolfutbolkamelyakent mobilyalarıspor aletleri