Geri

Tekkeköy'e havuz ve tenis kortu

Tekkeköy Belediyesi ilçede spor yatırımlarına devam ediyor. Belediye, ilçeye bir yüzme havuzu ve 3 tenis kortu kazandırıyor.

12:02:11 | 2022-07-07


Haberi Sesli Dinle

Spor alanındaki yatırımlarını hız kesmeden devam ettirdiklerini belirten Tekkeköy belediye Başkanı Hasan Togar, "Şimdi de ilçemize açık yüzme havuzu ile 3 tenis kortu kazandırıyoruz" dedi.

AÇIK YÜZME HAVUZU
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Togar, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi kapsamında ilçemize açık yüzme havuzu kazandırıyoruz. Bu proje ile alt zeminini oluşturduğumuz havuzda, bayramdan sonra çocuklarımız ücretsiz olarak hem yüzme öğrenecekleri hem de boş vakitlerini geçirecekleri bir alan oluşturuyoruz" dedi.

3 ADET TENİS KORTU YAPILIYOR
Başkan Togar, "Yine Gençlik Spor Bakanlığı ile birlikte 2 bin metrekare alanda ilçemizde ilk defa tenis sporunu çocuklarımıza tanıtmak ve raketle buluşturmak için 3 adet açık alan tenis kortu yapıyoruz. Tesislerin bazıları mevsim şartlarından etkilenmeden aktif bir şekilde kullanılabilmesi için bakanlık tarafından üstü kapatılacak. İlçemize ve gençlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togartenis kortuhavuzyüzme havuzu