Geri

Tekkeköy'de yollar tek tek açılıyor

Daha modern bir Tekkeköy için çalışmalarını sürdüren Tekkeköy Belediyesi, imar yollarını tek tek açarken, Başkan hasan Togar da hem çalışmaları yerinde inceliyor hem vatandaşlarla buluşuyor.

13:55:11 | 2022-06-27


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin gelişimi, dönüşümü ve farklı alanlara doğru büyümesi için modern yerleşimin ilk adımı olan imar yollarını ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda tek tek açmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, Yavuzlar Mahallesi'nde imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Belediye ekipleri sahada çalışırken, Başkan Hasan Togar da, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve Partinin meclis üyeleriyle biraraya gelerek tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Togar, ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

İSTİŞAREDE BULUNDULAR
Başkan Togar, "İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ve AK Parti Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek ilçemizde devam eden ve tamamlanan projelerimizin yanısıra önümüzdeki süreçteki hizmetlerimiz ve projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizi daha güzel yarınlara taşımak adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarak partihizmetbelediyeyolimar