Geri

Tekkeköy'de yol atağı

Tekkeköy Belediyesi, ilçe halkına konforlu ulaşım imkanı sağlamak amacıyla bir çok noktada yol çalışmalarını devam ettiriyor.

13:49:49 | 2022-07-26


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediyesi, ilçedeki ulaşım ağını bir çok noktada sürdürdüğü çalışmalarla güçlendiriyor. Ovabaşı ve Gölceğiz Mahallelerinde başlatılan emisyonlu asfalt çalışmasının yanısıra Yeni Büyüklü Mahallesi'nde ömrünü tamamlamış olan yoldada zemin sıkılaştırma, genişletme, V kanalı çalışmaları hızla devam ediyor. Aşağıçinik Mahallesin'de de imar yollarında çalışmalarını sürdüren Tekkeköy Belediyesi, Ovabaşı Mahallesi'nde yeni bir yolun daha genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemlerinin ardından emisyonlu asfalt çalışmalarını tamamladı.

ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
İlçe merkezindeki yol konforunu kırsal mahallelerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak, önlerindeki engelleri kaldırmak ve hizmetlerimizle buluşturmak için çalışmaya, üretmeye aralıksız devam ediyoruz. Özellikle ilçemizdeki yol ağını genişletmemizin yanında ulaşım konforunu en üst seviyelere çıkartmak için çalışmalarımızı programlarımız dahilinde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Aşağıçinik Mahallemizde tek bir vatandaşımızın dahi sunulan tüm hizmetlerden yararlanabilmesi ve yaşam konforundan mahrum kalmaması için büyük emek sarf ediyoruz" dedi.

AFAD YOLU İYİLEŞTİRİLDİ
Çalışmaları bizzat yakından takip eden Başkan Togar, "Şu anda bir çok noktada ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Ovabaşı, Gölceğiz, Yeni Büyüklü, Ovabaşı mahallelerimizde yol çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca, bölgede oluşacak her hangi bir doğal afet durumunda gerekli malzeme desteğinin sağlanacağı ilçemizde bulunan AFAD deposunun etrafında araçların giriş çıkışını rahatlatacak gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için" diye konuştu.


hasan togartekkeköytekkeköy belediyesiyolaşağıçinikbüyüklü