Geri

Tekkeköy'de durmak yok

Tekkeköy Belediyesi bir yandan ilçeye Samsun'un en uzun bisiklet ve yürüyüş yolunu kazandırırken, bir yandan da mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

11:04:10 | 2022-06-24


Haberi Sesli Dinle

İlçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürüten Tekkeköy Belediyesi, Samsun'un en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında güzergah üzerinde belli noktalarda spor aletlerinin yerleştirilmesine başlandı.

MODERN BİR TEKKEKÖY İÇİN
Tekkeköy Belediyesi ayrıca, gelişen ve büyüyen bir Tekkeköy için mahallelerde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. İlçenin daha modern bir görünüme kavuşması için çalışan belediye, imarı, alt yapısı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Çay Mahallesi'nde taş parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

TEKNOFEST'E YETİŞECEK
Daha güzel bir Tekkeköy için çalıştıklarını belirten Başkan Hasan Togar, "7,5 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolumuzdaki çalışmalarımızın yanında özellikle güzergah üzerinde projelendirdiğimiz spor aletlerini yerlerine konuşlandırmaya başladık. Projemizdeki tüm materyaller ve donanımlar ile birlikte bisiklet ve yürüyüş yolumuzu şehrimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Teknofest’e kadar tamamlayacağız" dedi.

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI
Ayrıca yol ve parke çalışmalarının da devam ettiğine işaret eden Başkan Togar, "Her geçen gün dahada büyüyen, gelişen, değişen ve modernleşen bölgenin en fazla nüfusu artan yerleşimi olan sevdalı olduğumuz ilçemiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. İmarı, alt yapısı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Çay Mahallemizde taş parke yol ve kaldırım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için" diye konuştu.


samsuntekkeköytekkeköy belediyesihasan togorteknofestbisiklet yolukaldırım