Geri

Tekkeköy'de durmak yok

Tekkeköy Belediyesi, ilçede yaşam konforunu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede doğalgaz ve bisiklet yolu gibi çalışmalar son sürat devam ediyor.

13:51:22 | 2022-04-13


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin her noktasında vatandaşları doğalgaz konforu ve avantajlarıyla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Doğalgaz çalışmaları kapsamında Aşağıçinik Mahallesi'nde imar yolları açılan ve alt yapısı tamamlanan alanların doğalgaz hatları çekilmeye devam ediyor.

Öte yandan Tekkeköy Belediyesi bisiklet ve yürüyüş yolundaki çalışmaların yanında bisiklet ve yürüyüş yolunun sağındaki ve solundaki imar yollarını açıp, kanallardaki köprüleri ve geçişleri yapmaya devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca taş duvarlar örerek belli noktalardaki yol geçişlerini genişletiyor.

MİNİBÜSÇÜLERE MODERN BİNA
Tekkeköy Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardan biri de Kutlukent Minibüsçüler Derneği'ne içerisinde her türlü donanımın bulunduğu yeni ve modern hizmet binası. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, inşaatı devam eden dernek hizmet binası çalışmalarını Dernek Başkanı Mümin Özön ile birlikte yerinde inceledi.

DOĞALGAZ VE BİSİKLET YOLU ÇALIŞMASI
Doğalgaz ve bisiklet yolu çalışmalarını da inceleyen ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Togar, "Söz verdiğimiz gibi programlarımız çerçevesinde doğalgazın konfor ve avantajlarıyla vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Aşağıçinik Mahallesi'nde imar yolları açılan ve alt yapısı tamamlanan alanların doğalgaz hatları çekilmeye devam ediyor. Yine ilçemize inşallah çok güzel bir bisiklet yolu kazandıracağız" dedi.

 


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarbisiklet yoludoğalgaz