Geri

Tekkeköy'de Arkeoloji Vadisi ziyaretçilerini bekliyor

Sadece Tekkeköy'ün değil, Samsun ve Türkiye'nin de önemli tarihi değerlerinden olan Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, büyük ilgi görürken yeni ziyaretçilerini bekliyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, herkesi tarihi vadiyi görmeye davet etti

15:16:12 | 2022-06-06


Haberi Sesli Dinle

Sadece Tekkeköy'ün değil, Samsun ve Türkiye'nin de önemli tarihi değerlerinden olan Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, büyük ilgi görürken yeni ziyaretçilerini bekliyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, herkesi tarihi vadiyi görmeye davet etti.

Dünya kültür mirasının önemli değerlerinden biri olan, yerli yabancı binlerce kişi tarafından ziyaretçi akınına uğrayan ve tarihi özelliğinin yanında yaz aylarında insanların piknik yapıp günün stresini attıkları mesire alanlarını da bünyesinde barındıran Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi, ziyaretçilerini bekliyor.

HERKESİ BEKLİYORUZ
Ziyaretçilerin tarih ve doğanın büyüleyici güzellikleri arasında zaman geçirmekten memnun kalacağını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ahşap yürüyüş yolları, seyir terasları, kamelyaları, spor alanları, bankları, oyun alanları, barbeküleri, çeşmeleri, peyzajı, çevre düzenlemesi ile kent mobilyaları ve her türlü ayrıntının düşünüldüğü Arkeoloji Vadimiz misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tekkeköy Evimiz, Hepinizi Bekleriz" dedi.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togararkeolojiarkeoloji vadisimağaratekkeköy mağaralarıtarih