Geri

Tekkeköy artık KÖY değil! Büyükşehir’de güzel çalışma

Gazete Ekip Yazarı Okan Dilek, Tekkeköy ve Büyükşehir Belediyeleri tarafından yürütülen projeleri kaleme aldı. Tekkeköy'ün güzel bir olimpik havuza kavuştuğunu vurgulayan Dilek, Saathane Projesi'nin de bölgeyi özüne döndürdüğünü yazdı.

10:17:10 | 2022-06-24


Haberi Sesli Dinle

Okan Dilek yazısında, Olimpik Yüzme Havuzu'nun temelinin atılmasının, ilçede yaşayan çocuk ve gençler açısından önemine işaret etti.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTACAKLAR
Dilek, "Tekkeköy’ün gençleri, minik ve yıldızları büyükler kategorisinde ki altın kulaçlar kilometrelerce yol giderek yüzme branşını sürdürmek isteyenler artık Tekkeköy’de ki bu gurur abidesinde çalışarak kazanacakları madalyalar ile göğsümüzü kabartacak" dedi.

SAATHANE NEFES ALACAK
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Saathane Projsei'nin de bölgeyi tarihi özüne döndürdüğüne dikkat çeken Okan Dilek, "Barakaların, tepesinden kiremitlerin döküldüğü, leğen ve plastik ürün satan iş yerlerinden arınmış bir meydan ve aslına uygun yürütülen çalışma şehrin orta yerinde nefes alınacak bir alanın yaratılıyor olması en önemli projelerden birisidir" ifadelerini kullandı.

OKAN DİLEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Devamını okumak için tıklayınız


okan dilekhasan togartekkeköysamsunmustafa demir