Geri

STSO ile Avis arasında 'İş Birliği'

Samsun TSO ile Avis, kısa ve uzun dönem araç kiralamada üyelere önemli avantajlar sağlayan bir iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Samsun TSO’nun aktif üyelerine özel fiyatların yanı sıra, aylık ve daha uzun dönem yapılacak kiralamalarda adrese ücretsiz araç teslim olanağı sunuluyor.

11:58:10 | 2021-11-08


Haberi Sesli Dinle

Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider araç kiralama markası Avis ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), kısa ve uzun dönem kurumsal araç kiralamada aktif üyelere önemli avantajlar sağlayan bir iş birliğini hayata geçirdi. Konuya ilişkin protokolün imza töreni, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören’in yanı sıra Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Avis & Budget Bölge Müdürü Barış Tuaç, Avis & Budget Türkiye Kurumsal Satış Yöneticisi Mutlu Oğuz ve Avis Filo İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Kurumsal Satış Yöneticisi Yiğit Çorlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

ÜYELERE BÜYÜK AVANTAJ SAĞLAYACAK
Söz konusu protokol kapsamında; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyeler, Avis’in Türkiye’deki tüm kurumsal ve lisansiye ofislerinden yapacakları günlük, aylık ve yıllık kurumsal kiralamalarda özel fiyat avantajlarından yararlanabilecek. Samsun Avis kurumsal ofisinden yapılacak kurumsal aylık araç kiralamalarında ise, özel fiyatların yanı sıra, adrese ücretsiz araç teslim olanağı sunuluyor. İş birliği ile birlikte günlük ve aylık kurumsal kiralamalarda Avis, uzun süreli kurumsal araç kiralamalarında ise Avis Filo üzerinden tüm oda üyelerine avantajlı kurumsal fiyatlar üzerinden hizmet sağlanacak.

 


Samsun TSOAvisOtokoçişbirliğiprotokol