Geri

Siz nerenin Spor Şube Müdürlüğüsünüz?

Gazete Ekip Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çakır, köşe yazısında Samsun'da Trabzonspor bayraklarının indirilmesini ve bayrak indiren taraftarları yakalayan İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından paylaşılan mesajı kaleme aldı.

14:22:06 | 2022-04-27


Haberi Sesli Dinle

Yazısında Samsun ve Trabzon'un Karadeniz'in iki güzide şehri olduğunu, ancak iki şehrin de hassasiyetleri bulunduğunu belirten Fatih Çakır, "Samsunspor ve Trabzonspor taraftarının arasının gergin olduğu bilindiği halde inatla, bu şehrin takımının taraftarının gözünün içine soka soka o bayrakları asarsanız elbette birileri de çıkacak indirecektir" dedi.

AKILLARA ZARAR AÇIKLAMA
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nün, sosyal medya hesabından marifetmiş gibi akıllara zarar bir açıklama yaptığına işaret eden Fatih Çakır, "Şimdi sorarlar adama; "Siz hangi şehrin Spor Güvenliği Şube Müdürlüğüsünüz?" diye. Beyler, bu paylaşımla taraftarları asıl kendinizin provoke ettiğinizin farkında mısınız? Stadyuma girmede zorluk çıkarılan bu şehrin taraftarı değil miydi? En fazla cezaya bu şehrin taraftarı maruz kalmadı mı? Kendi şehrinin taraftarına karşı bu kadar zorluk çıkaran başka bir İl Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü yoktur diye düşünüyorum" dedi.

TRABZON'DA DA HIZLICA YAKALANIR MI?
Çakır yazısında ayrıca, "Merak ediyorum, acaba Trabzon'da bir Trabzonspor taraftarı Samsunspor bayrağını indirse, yırtsa o şehrin Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri sizin gibi "acil", "hızlı" hareket eder mi?" diye de sordu.

Fatih Çakır'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın...

Devamını okumak için tıklayınız


FATİH ÇAKIRSAMSUNSPORTRABZONSPORSAMSUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜSAMSUNSPOR TARAFTAR