Geri

Sinecek'ten 29 Ekim mesajı

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır" dedi.

10:35:07 | 2021-10-29


Haberi Sesli Dinle

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında,
"Cumhuriyet; halkın hakkının halka teslim edilmesidir. Bu anlayışla milletimizin müreffeh bir yaşam sürmesi için başta biz yöneticiler olmak üzere toplumun her kesiminin, Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlarda kurulduğunu, bu toprakları vatan yapan mefkurenin nasıl hayat bulduğunu aklından çıkarmadan çok çalışması gerekiyor" dedi.

EN BÜYÜK VAZİFEMİZ
Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmenin, Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla mümkün olduğunu ifade eden Sinecek, mesajında şunları söyledi: "Bugün bizlere düşen en büyük vazife, Atalarımızın bedelini kanlarıyla ve canlarıyla ödeyerek bizlere miras bıraktığı bu emanete sahip çıkmak ve Türkiye Cumhuriyetini her alanda muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaktır. Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi duygularımla kutluyorum."


Metin Sinecek