Geri

Şenol kul: Hedef 17 ilçede zafer

Cumhur İttifakı'nın Genişletilmiş İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Samsun'un Terme ilçesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir ve 17 ilçede zafer kazanmayı hedefleyen Cumhur İttifakı, toplantıda seçim çalışmalarına ilişkin yol haritasını belirledi.

10:27:33 | 2024-02-13


Haberi Sesli Dinle

Yerel seçimler için geri sayım başlarken Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP teşkilatı Samsun'un Terme ilçesinde 'Genişletilmiş İstişare ve Değerlendirme' toplantısında bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, Cumhur ittifakı il ve ilçe teşkilatı üyeleri, muhtarlar, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda yol haritası belirlendi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhur ittifakı olarak seçimlerde omuz omuza vererek Samsun Büyükşehir ve 17 ilçeden zaferle ayrılacaklarını söyledi. MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni ise Samsun'da 18 belediyeyi alarak bir ilke imza atacaklarını ifade etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul da yaptıkları konuşmada, kapı kapı dolaşarak gönülleri kazanacaklarını dile getirdi.

'Genişletilmiş İstişare ve Değerlendirme' toplantısında ise seçim çalışmaları ele alındı ve yeni döneme ilişkin yol haritaları belirlendi.


şenol kultermeak particumhur ittifakıterme belediye başkanıcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğansamsun mitingi