Geri

Şenol Kul'dan Termelilere 'Erdoğan' teşekkürü

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingine gelerek büyük bir coşkuyla karşılayan hemşehrilerine teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 31 Mart’ta Samsun Büyükşehir ve 17 ilçeyi kazanarak destan yazacağız" dedi.

11:03:16 | 2024-02-16


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Terme ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve on binlerce kişinin bulunduğu mitinge büyük bir coşkuyla katılım sağlayan Termeli hemşehrilerine teşekkür etti.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart'ta şahlanışın en güçlü hissedildiği yerin yine Samsun olacağını ifade ettiğini belirten Şenol Kul, "Meydanı hınca hınç dolduran Erdoğan ve AK Partili sevdalıları bu seçimde de gereğini yapacak. Teşkilatlarımız ve Cumhur İttifakıyla birlikte el ele vererek Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 31 Mart’ta Samsun Büyükşehir ve 17 ilçeyi kazanarak destan yazacağız. Bunun için kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağız" dedi.

REKOR OY BEKLİYORUM
Terme'de rekor oy beklediklerini de dile getiren AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, vatandaş buluşmalarını gece-gündüz sürdüreceklerini de söyledi.


şenol kultermeak particumhur ittifakıterme belediye başkanı