Geri

Şenol Kul'a baba ocağında sevgi seli

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, belde statüsündeyken belediye başkanlığı görevinde bulunduğu baba ocağı olan Kozluk Mahallesi'nde sevgi gösterileriyle karşılandı. Kul, burada hemşehrileriyle adeta sarmaş dolaş olurken mahalleden seçimlerde firesiz tam destek istedi.

11:46:55 | 2024-02-18


Haberi Sesli Dinle

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Terme Belediye Başkan adayı olarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek gönüllere dokunan, talep ve sorunlarını dinlediği vatandaşlardan destek isteyen Şenol Kul, hafta sonu baba ocağı Kozluk Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

HEMŞEHRİLERİYLE SARMAŞ DOLAŞ OLDU
Mahalle statüsü verilmeden önce belde olan doğup büyüdüğü Kozluk'ta 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Şenol Kul, baba ocağında adeta hemşehrileriyle sarmaş dolaş oldu. Kozluk'ta esnafları da ziyaret eden Şenol Kul, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Sizlerin desteğine ve dualarınıza ihtiyacım var. 31 Mart seçimlerinde sizlerden firesiz olarak tam destek istiyorum" dedi. Halkın teveccühü ile seçimi kazanması halinde çıraklık, kalfalıktan sonra ustalık döneminde Terme'de kalkınma seferberliği başlatacaklarını dile getiren Şenol Kul, "Benim tek bir hedefim var, o da doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmek, hemşehrilerimin konforunu ve yaşam standartlarını arttırmak, ilçemizi daha yaşanılır hale getirmektir. Terme'yi çağdaş ve modern kent haline dönüştürmek bu topraklara olan vefa borcumuzdur" dedi.

YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR BAŞLATILACAK
AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında Akçay, Kuşça ve Cılar Mahallesi'nde de büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Şenol Kul, 31 Mart'tan itibaren Terme'de yenilikçi çalışmaların başlatılacağını söyledi.


şenol kultermeak particumhur ittifakıterme belediye başkanı