Geri

Şenel: İlkadım'da işe gelmeden maaş alan en az 250 bankamatikçi var

İlkadım Belediyesi'nde en az 250 tane 'bankamatikçi' diye adlandırılan, işe gelmeden maaş alan personel olduğunu söyleyen CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, "Konuyu araştırıyoruz ve tahminimizin üzerinde rakamlar öğrendik. Sorun büyük, emekçinin hakkını korumak adına beleşçilerle uğraşacağız. İlkadım Belediyesi bizim dönemimizde beleş geçinenler mekanı olmayacak" dedi.

13:11:16 | 2024-03-19


Haberi Sesli Dinle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarına tam gaz devam ediyor. Kendi köyü olan Tekkeköy'ün Büyüklü Mahallesi'nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ile birlikte akşam saatlerinde miting yapan Şenel, 1 Nisan sabahı Samsun'da bambaşka bir güne uyanacaklarını söyledi. Mitinge CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, Parti Meclisi (PM) Üyesi Nazan Güneysu, ilçe yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"BELEDİYE AKRABA VE DOSTLARA İŞ KAPISI YAPILDI"
İlkadım Belediyesi yönetimine yüklenen Şenel, belediyede halen işe gelmeden maaş alan personel olduğunu kaydetti. Şenel, "İlçeye ve vatandaşa hizmet etme noktasında en öncelikli kurum olan belediyemiz, maalesef birilerinin akrabalarına ve dostlarına iş kapısı oldu. Bugün İlkadım Belediyesi'nde 250 civarında personelin işe gelmeden maaş aldığı dedikoduları çalkalanıyor" diye konuştu.

"EMEKÇİYİ KORUYACAK, BELEŞÇİLERLE UĞRAŞACAĞIZ"
"Bizim işçi ve emekçi ile işimiz olmaz ama çok sayıda bankamatik memuru olduğunu biliyoruz" diyen Murat Şenel, şöyle devam etti: "Bu konuyu araştırıyoruz ve tahminimizin üzerinde rakamlar öğrendik. Sorun büyük, emekçinin hakkını korumak adına beleşçilerle uğraşacağız. Konunın sıkı takipçisiyiz. İlkadım Belediyesi bizim dönemimizde beleş geçinenler mekanı olmayacak. Göreve geldiğimizde bu talan düzenini değiştireceğiz. İlkadım Belediyesi, birilerinin cebine değil, halkına hizmet edecek. Vatandaşımızın da takdiriyle 1 Nisan sabahı bambaşka bir güne uyanacağız, İlkadım'da hizmet kapılarını sonuna kadar açacağız."


murat şenelilkadımilkadım belediyesichpbelediye başkanıtokikentsel dönüşüm