Geri

Samsunspor'un rakibi sadece Samsunspor'dur

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Emre Bayraktar, "Bu ligde Samsunspor’un rakibi sadece Samsunspor’dur. Biz bütünleşirsek istediğimiz mutlu sona ulaşacağız” dedi.

17:02:07 | 2022-09-18


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Emre Bayraktar, "Bu ligde Samsunspor’un rakibi sadece Samsunspor’dur. Biz bütünleşirsek istediğimiz mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü Emre Baraktar, 3-2 kazanılan Sakaryaspor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk olarak Sakaryaspor A.Ş. maçını değerlendiren Yardımcı Antrenör Emre Bayraktar, “Bir planımız vardı. Hafta boyunca buna göre çalıştık. Rakibin ne yaptığını biliyorduk. Samsunspor’u kendi sahasında baskılı oynarlar diye düşünüyorlardı. Biz rakibin orta saha temposunu kırmayı hedefledik. Maça çift ön libero ile başladık. Rakip beklediğimiz gibi oynadı. İlk yarının dengeli geçmesinin lehimize olacağını biliyorduk. 2. yarı rahattık çünkü oyun, planımıza göre gidiyordu. Tanque’nin şu anda fiziksel açıdan direnci tam değil. Rakibin seviyesi düşünce daha faydalı olacağını biliyorduk. O da bize inandı ve sahaya çıkınca gereğini yaptı” dedi.

Alınan 3 puanla şampiyonluk ateşini tekrar yaktıklarını belirten Emre Bayraktar, “2-0’dan maçın berabere gelmesi bizim açımızdan kabul edilebilir değildi. Bu seviyelerde birbirinin kopyası 2 gol yemek kabul edilebilir değil. Maç 2-2 olduktan sonra bile takımın verdiği tepki taktire şayandı. Bu maçta ekstra mücadele ettik. Biz ne zaman 120 km koşarsak maç kaybetmeyiz. İnanılmaz mücadele ettik ve mükafatını son dakikada aldık. Bu galibiyetle bu kara bulutları dağıtmış olduk. Milli maç arası var, yeni hoca gelecek. Arayı çok iyi geçirip, bugün yanan şampiyonluk meşalesini sezon sonuna kadar taşıyarak şampiyon olmak istiyoruz. Bu ligde Samsunspor’un rakibi sadece Samsunspor’dur. Biz bütünleşirsek istediğimiz mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

 


samsunsporsakaryasporemre bayraktar