Geri

Samsunspor'un ikizleri mutlu

Yılport Samsunspor'un ikizleri Semih ve Melih Altıkulaç kardeşler, aynı takımda oynamak için Samsunspor'u tercih ettiklerini söyledi.

08:27:23 | 2021-11-04


Haberi Sesli Dinle

Biri Standart Liege'den, diğeri ise Olympique Lyon’dan transfer olarak Yılport Samsunspor'a buluştu. Kırmızı-Beyazlı ekibin tek yumurta ikizleri Semih-Melih Altıkulaç Samsunspor'un başarısı için çalışıyor. En büyük hayalleri Yılport Samsunspor'da gerçekleşen ve aynı takımda oynama imkanı bulan Semih-Melih Altıkulaç kardeşler, aynı kulüpte oynadıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

SAMSUNSPOR'DA MUTLUYUM
Türkiye Ümit Milli Takım ’ın formasını terleten Melih Altıkulaç, Samsun'un çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, kardeşinin Samsunspor'a kendisinden bir ay önce geldiğini ve kardeşi Semih'in Samsunspor'da mutlu olduğunu belirtmesi üzerine Yılport samsunspor'a geldiğini söyledi. Melih Altıkulaç, Semih ile birbirlerine çok benzediklerini, bu yüzden birinin kısa, diğerinin ise uzun sakal bıraktığını da dile getirdi.

ÇOK BÜYÜK HEYECANDI
Samsunspor’da oynamanın çok büyük bir gurur olduğunu ifade eden Semih Altıkulaç da, "Kardeşim de ben de Samsunspor'da çok mutluyuz. Biz 3 yıl Olympique Lyon’da oynadık. U16, U18 ve U19’da kardeşimle Lyon’da oynadıktan sonra ben Belçika’nın Standart Liege takımına transfer oldum. 1 sene birbirimizden ayrı kaldık. 1 yıllık ayrılığın ardından ikimiz de Samsunspor’a transfer olduk ve artık Samsunspor için oynuyoruz. Ana hedefimiz as takımda oynamak. İlk 11’de maçlara başlamak istiyoruz. Sonrasında da kardeşimle birlikte aynı sahada oynamak istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Kup maçında ilk kez forma giydik. Çok büyük bir heyecandı” dedi.


Semih AltıkulaçMelih AltıkulaçYılport Samsunspor