Geri

Samsunspor'un idaresi bu üçlüde

Yılport Samsunspor'da futbol sevk idaresi Başkan Yüksel Yıldırım'a bağlı olarak Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan İcra Kurulu tarafından yürütülecek.

10:06:01 | 2022-09-20


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'da Batu Kaplan'la yolların ayrılmasının ardından futbol sevk idaresi İcra Kurulu'na bağlandı. Kulübün futbol idaresinin Başkan Yüksel Yıldırım'a bağlı olarak Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan İcra Kurulu tarafından yürütüleceği bildirildi.

Bu arada Samsunspor'da daha önce yıllarca yönetim kurulu üyeliği yapan Suat Çakır, İcra Kurulu üyesi olarak yeniden Samsunspor A.ş. Yönetimine girdi. 

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI
Kulüpten yapılan açıklamada, "Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda futbol kulübümüzün sevk ve idaresi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak, Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan İcra Kurulu tarafından yürütülecektir. İcra Kurulumuza görevlerinde başarılar diler, yeni oluşumun camiamızın beklentilerine cevap vereceğine olan inancımızı yineleriz" denildi.


samsunsporyüksel yıldırımveysel bilensoner soykansuat çakır