Geri

Samsunspor’un formasını taraftar seçecek

Yılport Samsunspor, 2022-2023 futbol sezonunda Futbol A Takımı’nın giyeceği kırmızı formasını taraftarlarına seçtiriyor. Socios.com uygulamasını indiren taraftarlar kendi oylarıyla Samsunspor'un kırmızı formasını seçecek.

14:59:55 | 2022-05-27


Haberi Sesli Dinle

Bugün itibariyle başlayan oylamada 6 farklı forma dizaynı taraftarların beğenisine sunuluyor. 3 Haziran Cuma günü sonlandırılacak oylamada en fazla beğeni alan tasarım, önümüzdeki sezon Samsunspor’un saha içinde giyeceği ve Samsunspor’un mağazalarında satılacak olan formalardan biri olacak.

YILDIRIMDAN OYLAMA DAVETİ
İlk kez futbol formalarından birinin taraftarların oyları ile belirlenecek olmasının kulüp-taraftar ilişkisi anlamında önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Dünyanın heryerindeki Samsunspor taraftarlarını "SAM Fan Token" alarak kulübümüze desteğe ve birlikte karar verme sürecimize davet ediyoruz. Yeni sezonda yeni oylamalar ve yarışmalarla taraftarlarımıza bir taraftardan daha fazlası olma fırsatınıvereceğiz" dedi.

OYLAMA BUGÜN BAŞLADI
Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise; "2022-2023 sezonundan itibaren, Yılport Samsunspor Futbol Takımımız kullanacağı formalar, kamp ürünleri ve antrenman malzemeleri için Diadora markası ile anlaşma sağlanmıştır. Yeni sezonda kullanılacak formaların üretimini ise Diadora Takım Sporları Türkiye Distribütörü olan Mets Spor gerçekleştirecektir.
Samsunlu bir kuruluş olan Mets Spor ile gerçekleştireceğimiz işbirliğinden ve markanın verdiği destekten dolayı mutluluk duyuyor, Samsunlu iki markanın bir araya geleceği bu işbirliğinin Samsun'a ve Samsunspor'umuza hayırlı olmasını diliyoruz. Diadora markalı yeni sezon ürünlerinin her iki tarafa da başarı ve şans getirmesini ve yeni formalar ile futbolcularımızın, taraftarlarımızın el ele, zaferler ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesini ümit ediyoruz. Anlaşmanın yürürlüğe girmesi ile birlikte, yeni sezon formalarının üretim süreci de başlamıştır. Formalarımız en kısa sürede tüm Store55 mağazalarında ve Store55.com.tr internet adresinde satışa sunulacaktır. Yeni sezon formalarından birisi olacak 'Kırmızı Forma' tasarımı taraftarlarımızın tercihine göre belirlenecek ve üretim süreci oylama sonrası başlayacaktır. tüm Samsunspor taraftarlarını oylamaya katılarak alternatif tasarımlar arasından beğendikleri formayı seçmeye davet ediyoruz. Oylama 27 Mayıs 2022 Cuma günü Socios.com üzerinden başlatılacaktır" denildi.


samsunsporformataraftardiadorametz sporsocios