Geri

Samsunspor taraftarlarından belediye başkanlarına çağrı

Samsunspor Taraftar Gruplarından, şehrin belediye başkanlarına açık çağrı geldi. Taraftar grupları, Trabzonspor maçı öncesi seslendikleri başkanlarından ulaşım desteği istedi.

11:28:34 | 2022-12-19


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor Taraftar Grupları, yayınladıkları ortak açıklama ile Samsun’daki belediye başkanlarını ‘ulaşım desteği’ vermeye çağırdı! 21 Aralık’ta deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor maçına yoğun bir katılım sağlayacaklarını söyleyen Samsunspor Taraftar Grupları, ulaşım noktasında belediye başkanlarından destek beklediklerini açıkladı.

Samsunspor Taraftar Grupları yayınladıkları basın açıklamasında, şehirde sağlanan birlik ve beraberliğin devamını beklediklerini kaydederek, şu sözlere yer verdi;
“Türkiye Kupası Beşinci Tur’da deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçı için, 21 Aralık 2022 Çarşamba Günü Trabzon’a gidiyoruz! Bu önemli maç öncesi Samsunspor Taraftarına destek olmak ve ulaşım desteği vermek isteyen belediye başkanlarımızdan haber bekliyoruz. Şehrinin takımına sahip çıkan, taraftarına destek olan başkanlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz! Yönetimi, futbolcusu, taraftarı, belediye başkanları, kısacası tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde! Bu birlik ve beraberlik bizi hedeflerimize ulaştıracak."

ATAKUM'DAN 2 OTOBÜS, 3 MİNİBÜS

Öte yandan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, taraftarların çağrısına olumlu cevap verdi.

 

"Deplasman yolunda; Atakum Belediyesi, Atatürklü Arma'nın yanında!" başlığıyla mesaj yayımlayan Deveci, "21 Aralık Çarşamba günü oynanacak olan Trabzonspor mücadelesi için; Samsunspor taraftarımızı deplasman yolunda 2 Otobüs, 3 Minibüs ile destekliyoruz. Samsunspor'a gönül veren taraftarlarımıza duyurulur" dedi.

 


samsunsportaraftartrabzonsporbelediye başkanı