Geri

Samsunspor taraftarından takıma destek

Yılport Samsunspor taraftarı, son haftalarda yaşanan hakem hataları nedeniyle yarın Nuri Asan Tesisleri'nde takıma ve teknik heyete destek verecek.

12:58:40 | 2021-12-23


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor taraftarı, yarın saat 15.00’te Samsunspor’un Tuzlaspor maçı öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenman öncesi takıma moral vermek için tesislerde olacak. Taraftar gurupları ortak bildiri yayınlayarak, tüm kırmızı-beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. "Masa başı oyunların farkındayız" diyen taraftar grupları, tüm taraftarları yarın Nuri Asan Tesisleri'ne davet etti.

Taraftar gurupları tarafından yapılan ortak açıklamada, “Samsunspor'umuz üzerinde oynanan hakem oyunlarının ve masa başı operasyonlarının farkındayız. Biz büyük Samsunspor taraftarları olarak, sevdamızın her koşulda yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Futbolcularımıza olan güvencimizi bir kez daha göstermek için, yarın saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan antrenmana gitme kararı aldık. Tesislerimizi, stadyuma çevirmeye ve desteğimizi dosta, düşmana göstermeye gidiyoruz. Tüm Samsunspor sevdalısı kardeşlerimizi, Nuri Asan Tesisleri’ne bekliyoruz” denildi.


samsunsporsamsunspor taraftarışirinlersöğütlübahçe