Geri

Samsunspor taraftarından anlamlı kampanya

Yılport Samsunspor taraftarları Zafer Köse ve gurbetçi Ramazan Semiz, maddi imkansızlık nedeniyle maçlara gidemeyen Samsunspor taraftarı için tıpkı "Askıda Ekmek" misali "Gidemiyorsan Gönder" kampanyası başlattı.

14:28:53 | 2021-12-11


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor taraftarları Zafer Köse ve gurbetçi Ramazan Semiz, maddi imkansızlık nedeniyle maçlara gidemeyen Samsunspor taraftarı için tıpkı "Askıda Ekmek" misali "Gidemiyorsan Gönder" kampanyası başlattı.

GİDEMİYORSAN GÖNDER
Samsunspor taraftarından örnek proje. Şimşekler Taraftar Grupları Birliği'nden Zafer Köse ve Almanya'da yaşayan gurbetçi Ramazan Semiz'in öncüsü olduğu projeyle tıpkı "Askıda Ekmek" uygulaması gibi Yılport Samsunspor'un maçlarına gidecek durumu olmayan kişiler için "Gidemiyorsan Gönder" kampanyası başlatıldı.

BİLET YÜKLÜYORLAR
Proje kapsamında, maddi durumu iyi olan ancak şehir dışında olduğu için veya herhangi bir sebeple maça gidemeyecek kişiler, maddi durumu olmayan, ancak maça gitmek isteyen Samsunspor taraftarlarına bilet yüklüyor. Zafer Köse ve Ramazan Semiz'in her iki taraf için aracı olduğu "Gidemiyorsan Gönder" adlı projeye destek çığ gibi büyüyor.

KAMPANYA BAŞLATILDI
Zafer Köse ve Ramazan Semiz, Ankaragücü maçı öncesi, "Gurbette yaşayan Samsunspor taraftarı olarak her maça gelemiyoruz. Daha fazla taraftarı stadyuma çekmek amacıyla Ankaragücü maçı için 25 üniversite öğrencisi taraftarımıza Doğu Üst tribününden bilet tanımlayacağız. Durumu olan herkes lütfen kendi gidemiyorsa da birilerini desteklesin ve stadyuma göndersin" diyerek projeyi başlattı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
İlk etapta 25 üniversite öğrencisi için başlatılan ancak yoğun ilgi gören kampanya kapsamında şu ana kadar 300'e yakın bilet yüklemesi yapılırken, gösterilen ilgi nedeniyle projenin sezon sonuna kadar devam ettirilmesi kararlaştırıldı. Samsunlulardan kampanyaya destek vermelerini isteyen Şimşekler Taraftar Grupları Birliği'nden Zafer Köse, "Biz Şimşekler ailesi olarak sevdamızın yanındayız. Ancak maça gelmek isteyip de imkansızlıklar nedeniyle gelemeyenler oluyor. Sizler de maça gidemiyorsanız tribüne bir kişi gönderin" dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Projeye desteğin çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Köse, "Gerçekten bilet alacak durumu olmayan insanlar var. Bizler bu kampanyayı başlatarak bu insanlarımızın da Samsunspor'un yanında olmasını sağlamayı amaçladık. Bizler sadece vesile oluyoruz. Sadece Ankaragücü maçıyla sınırlı kalmayacak, projemiz sezon sonuna kadar devam edecek. Projemize destek veren herkese teşekkürü borç biliyorum" ifadelerini kullandı.


samsunsporyılport samsunsporsamsunspor taraftarışimşekler taraftar grubuzafer köseRamazan Semizpassoligbilet yükle