Geri

Samsunspor '10 numara' peşinde

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yönetimin sağ kanat ve 10 numara için bazı futbolcularla görüştüklerini söyledi.

09:32:45 | 2022-01-31


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yönetimin sağ kanat ve 10 numara için bazı futbolcularla görüştüklerini söyledi.

Teknik Direktör Fuat Çapa, "Yönetimimize gerekli mevkiiler için transfer istediğinde bulunmuştuk. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. Özellikle 8 Şubat'a kadar gerekli takviyeleri yapacaklarına inanıyorum"dedi. Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Teknik Patron Fuat Çapa, transfer çalışmaları konusunda bilgiler verirken, "Yönetim elinden geleni yapıyor" dedi.

8 ŞUBAT'I BEKLİYOR
Fuat Çapa, "Boluspor maçımızdan sonra yönetimimize gerekli mevkiiler için transfer istediğinde bulunmuştuk. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. Özellikle 8 Şubat'a kadar gerekli takviyeleri yapacaklarına inanıyorum. Tolcay ile ilgili olarak o mevkii de oynayan oyuncularımın performansından çok memnunum. Tolcay'ı lige ve takıma adapte olduğunda o süreyi kendisine vereceğiz" dedi. Çapa, "Transferden çok, elimizdeki oyuncularımızın performansını Fofana, Yasin, Hasan'da olduğu gibi yüzde 40'lardan yüzde 70-80'lere çıkarabilirsek bu bize transferden daha çok fayda sağlayacak." ifadelerini kullandı.

TALLO HAZIR
Yeni transferler ile ilgili konuşan Çapa, “Bateau gelir gelmez forma giydi. Tolcay ve Talha’yı idman sayısı bakımından yeterince göremediğimiz için biraz daha beklemeleri gerekiyor. Takım antrenmanlarını yapmış gelen bir Tallo var. O da yabancı kısıtlamasında. Yönetimimiz bu konu ile ilgileniyor. İnşallah en kısa zamanda kadromuzdan bir yabancı ile yolları ayırıp Tallo’yu bünyemize katacağız” ifadelerini kullandı.

10 NUMARA ALINACAK
Sağ kanat oyuncu arayışlarının da sürdüğünün altını çizen Teknik Direktör Çapa şunları söyledi: “Yönetimimizin görüştüğü isimler var. 10 numaraya mutlaka bir oyuncu gerekiyor. Transferlerin saha içerisindeki uyumu çok önemli. Gelecek futbolcuyu da o oyuncu grubuna adapte ettiğimiz taktirde takım ile uyumunu görürsek, ona da maçlarda süre vereceğiz.”


samsunsporfuat çapa