Geri

Samsunspor hırs küpü

Hafta sonunda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, üst sıralar için kritik önem taşıyan karşılaşmasının hazırlıklarını sıkı sürdürüyor.

09:15:27 | 2021-12-09


Haberi Sesli Dinle

Spor Toto 1. Lig'de Pazar akşamı sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak Yılport Samsunspor'da hazırlıklar yüksek tempoda devam ediyor. Gündüz Teknik Direktör Fuat Çapa idaresinde Nuri Asan Tesisleri'nde idman yapan oyuncular, akşam da fitness salonunda kuvvet çalışması yaptı.

YÜZLER GÜLÜYOR
Yılport Samsunspor'da zorlu Ankaragücü maçı hazırlığı sürüyor. Ligde son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraber çıkaran kırmızı-beyazlı ekipte moraller yükseldi. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışmada futbolcuların hırsı ve yüksek performansı camiada yüzlerin gülmesine neden oldu.

KUVVET ÇALIŞTILAR
Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı beyazlılar, düz koşu ve arkasından 5 e 2 orta oyunu oynadı. Daha sonra teknik direktör Fuat Çapa, oyuncularına saha içi organizasyonlarıyla ilgili bir takım çalışmalar yaptırdı. Takım, akşam ise fitness salonunda yaptığı kuvvet çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü.


Öte yandan dün SASKİ çalışanları, takımın antrenmanını izleyerek idman sonrası oyunculara tatlı ikram etti.


samsunsporidmanankaragücü