Geri

Samsunspor Erzurum'a bileniyor

Yılport Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek.

14:34:11 | 2022-03-17


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek.

Cumartesi günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Yılport Samsunspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı oyuncular, Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde bugün taktik antrenman yaptı. İdmanda oyuncuların hırslı oluşu dikkat çekti.

HAKEM AÇIKLANDI
Öte yandan Samsunspor'un Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hakemi açıklandı. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden hakem Burak Pakkan yönetecek. Bu maç, Pakkan'ın yöneteceği beşinci Samsunspor maçı olacak.

Pakkan, ilk olarak 2018/19 sezonunda Samsunspor'un deplasmanda 1-0 kazandığı Niğde Anadolu maçını yönetmişti. Karşılaşmanın tek golü Erkam Reşmen'den gelmişti. İkinci olarak ise geçen sezon yine deplasmanda oynadığımız ve 0-0 biten Giresunspor müsabakasında düdük çalmıştı. Pakkan'ın üçüncü Samsunspor maçı ise temsilcimizin geçen sezon deplasmanda 4-1 kazandığı Akhisarspor maçı olmuştu. Pakkan'ın idare ettiği son maç ise yine geçen sezon Samsun'da oynanan ve temsilcimizin 1-0 kazandığı Balıkesirspor maçı olmuştu.
Samsunspor Pakkan'ın yönettiği 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik yaşamış.


samsunsporbüyükşehir belediye erzurumsporerzurumsporfuat çapaspor toto 1 ligtff