Geri

Samsunspor'dan ziyaret turu

Yılport Samsunspor'un yöneticileri, Samsun'da ziyaret turuna çıktı. Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile TSO Başkanı Zeki Murzioğlu ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Eyüp Güler'i ziyaret etti.

15:45:46 | 2022-08-03


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan, Samsun'a yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi geçen ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Bilen, İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye Atatürk armalı forma hediye etti.

MURZİOĞLU'NA FORMA
Bilen ve Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun da misafiri oldu. Samsun TSO Meclis Üyesi Serkan Kaya’nın da bulunduğu ziyarette, Kulübümüz ve TSO arasında yapılacak protokol ile ilgili ön görüşme ve Samsunspor için yeni sezon öncesi yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na Atatürk armalı mor forma hediye etti.

GÜLER'İ ZİYARET ETTİLER
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekilimiz Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürümüz Tuğba Kocaeli'nin bir başka ziyaret noktası da Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Eyüp Güler oldu. Ziyarette, Samsunspor ve SESOB arasında yapılacak protokol ile ilgili ön görüşme hakkında görüş alışverişi yapıldı. Oldukça samimi geçen ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Eyüp Güler’e Atatürk armalı mor forma hediye etti.


samsunsporsamsun tsosesobzeki murzioğlufeyzullah derecieyüb gülerveysel bilensoner soykan