Geri

Samsunspor'da üçlü basın toplantısı

Yılport Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Genel Kaptanı Cenk İşler ve Basın Sözcüsu Ender Gür, düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

15:40:56 | 2022-02-09


Haberi Sesli Dinle

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında Genel Müdür Soner Soykan, Genel Kaptan Cenk İşler ve Basın Sözcüsü Ender Gür, transfer süreçleri, gelen ve giden oyuncular, takımın son durumuna dair açıklamalarda bulunarak, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÇINARİ'NİN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Basın Sözcüsü Ender Gür, "Transfer döneminde 3 oyuncu gönderdik, 6 oyuncu aldık. Erald Çınari izinli ve sözleşmesi devam ediyor. İdmanlara katılmıyor. Babasının çok ciddi rahatsızlığı olduğu için ülkesinde. Taraftarların yazdıkları tüm yazıları bir eleştiri olarak kabul ediyoruz ve dikkate alıyoruz. Taraftardan sezon sonuna kadar takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Menajerler, başkanın direk yüzüne 'senin paran var, o yüzden çok para istiyoruz' bile dediler" dedi.

ANLAM VEREMİYORUZ
Genel Müdür Soner Soykan, "3 maçta 7 puan almış bir takımız. Sanki kötü bir durum varmış gibi gösterilmesine anlam veremiyoruz. İnşallah Süper Lig hedefine emin adımlarla gideceğiz. Transfer süreçleri çok zor. Biz de bu süreci iyi yönetmeye çalıştık. Bazı oyuncuların 10 dakikada 100 bin avro, 20 dakikada 200 bin avro fiyatı arttı" diye konuştu.

 


samsunsportransfercenk işlerender gürsoner soykanyüksel yıldırımtaraftar