Geri

Samsunspor'da Fuat Çapa ile yollar ayrıldı

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa ile yollar ayrıldı. Takımın başına sezon sonuna kadar Yücel Uyar getirildi.

11:55:37 | 2022-04-19


Haberi Sesli Dinle

Geçtiğimiz Pazar günü 2-2 biten Eyüpspor maçı sonrası taraftarların istifaya çağırdığı Teknik Direktör Fuat Çapa ile yollar ayrıldı. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kurmayları ile İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda Fuat Çapa'nın görevine son verildiği öğrenildi. Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa'nın görevden alınması ile kalan 6 maçta takımın başına Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın geçeceği öğrenildi.

YÜCEL UYAR GETİRİLDİ
Yılport Samsunspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fuat Çapa ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kulübümüze özverili bir şekilde hizmet eden Fuat Çapa ve ekibine teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar bu süreçte sezon sonuna kadar takımımızın başında olacaktır. Yücel Uyar, sezon tamamlandığında göz bebeğimiz olan Yılport Samsunspor Futbol Akademi’mizin Direktörlük görevine devam edecektir" denildi.


samsunsporfuat çapayücel uyartaraftarsamsunspor taraftarfutboltffspor toto