Geri

Samsunspor'da bombalar patlıyor: Kara Boğa Samsun'da

Sezona şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Yılport Samsunspor'da transfer bombaları peşpeşe patlıyor. Alim ve Celil ile anlaşan Samsunspor'da Kara Boğa'nın da Fransız golcü Gaëtan Laura olduğu öğrenildi. Laura, Samsun'a geldi.

15:18:33 | 2022-06-10


Haberi Sesli Dinle

Önümüzdeki sezon Süper Lig hasretini dindirmek isteyen Yılport Samsunspor’da transferler yüz güldürüyor. Flaş isimlerle anlaşma sağlayan kırmızı-beyazlı kulüp, Başkan Yüksel Yıldırım'ın günler öncesinden açıkladığı Kara Boğa'yı da Samsun'a getirdi.

Yılport Samsunspor ilk olarak Ümraniyespor'dan stoper Alim Öztürk'ü kadrosuna kattı. Kırmızı-beyazlılar Adanaspor’dan Celil Yüksel ile de aradaki pürüzleri çözerek her konuda anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu yeni sezonda Samsunspor formasını giyecek.

Öte yandan, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın günler öncesinden Kara Boğa'nın da kim olduğu öğrenildi. Samsunspor'un Kara Boğa'sı, 26 yaşındaki Fransız forvet Gaëtan Laura olacak. Samsun'a gelen Laura, Samsunspor Basketbol Takımı'nın final mücadelesi de izleyecek.

Samsunspor'un ayrıca Ümraniyespor'da şampiyonluk yaşayan Yusuf Emre Gültekin ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.

 


Samsunsportfffutbolsamsunspor taraftarıGaetan Lauraalim öztürkcelil yükseladanasporümraniyespor