Geri

Samsunspor'da Başkan Yıldırım'dan sert çıkış

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, kulübü isteyene satmaya hazır olduğunu, indirim de yapabileceğini söyledi. Eski Başkan İsmail Uyanık ise, "Niyeti ciddiyse gerekeni yaparız" dedi.

15:33:19 | 2022-09-21


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, kulübü isteyene satmaya hazır olduğunu, indirim de yapabileceğini söyledi.

Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medyada bir taraftarın paylaşımına cevap vererek, kulübü satabileceği çıkışında bulundu. Bir taraftarın, eski başkan İsmail Uyanık ile Yüksel Yıldırım'ın fotoğrafını paylaşıp, "Keşke kulübü ekonomik olarak Yüksel Yıldırım, futbol olarak İsmail Uyanık yönetseydi. Tekrar bir arayı düzeltse Samsunspor adına daha güçlü olacak eminim" yazdı.

"Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz?"

Başkan Yıldırım da bu paylaşıma karşılık, "Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz? Kulübü isteyene satmaya hazırım. Varsa nakit paranız indirim de yapmaya hazırım. Hemen konuşalım. Öyle davul bende ve tokmak başkasında yok artık! 2. Lig'de ilk sene bir kere lider olmamıştık. O günleri çok çabuk unuttunuz. Yeter artık!" ifadelerini kullandı.

İsmail Uyanık, "Satarsa gerekeni yaparız"

Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık, "Yüksel beyin niyeti ciddi ise ben finansal anlamda gerekli adımları atarım" dedi.
Samsunspor'da eski Başkan İsmail Uyanık, katıldığı bir sohbet odasında Batu Kaplan ve Başkan Yüksel Yıldırım hakkında açıklamalarda bulundu.

SBB TV ekranlarında yayınlanan 55. Dakika programına konuk olan ve hakkındaki iddialara cevap veren Batu Kaplan, söyledikleri ile adeta kamuoyunun gündemine oturdu.

Samsunspor'da eski Başkan İsmail Uyanık ise, yaşanan süreçle alakalı açıklamalarda bulundu.

Kaplan'a inandırıcı geldi

İsmail Uyanık, "Olanı biteni enterasan şeyler, bir belgesel gibi izledim. Şahsi fikrim Batu Kaplan bana inandırıcı geldi. Söylemekten bunu kaçınmıyorum. Beni seven, beni tanıyan, geçmişten bugüne benim yanımda olan, beni asla satmayan arkadaşlarım var. Benim bu saatten sonra Yüksel Beyle birlikte herhangi bir işin içinde olmak gibi durumum asla olamaz.

Aklanma derdinde değilim

Yüksel Beyi canlı yayına devat ettim iki kere, içimdekileri dökmek istedim, ama kendisi kabul etmedi. Zaman neyin, nasıl, neden olduğunu gösteriyor. Ben kendimi aklamak derdinde değilim. Aldığım vebalden de asla pişman değilim. 'Yüksel Beyle birlikte olun, bunu yapın' cümlesini artık sosyal medyada lütfen konuşmayın, paylaşmayın. Profesyonel taraftarlardan tutun da daha başka insanların bile benim geri dönmem asla işlerine gelmez"

Gerekeni yaparız

Uyanık ayrıca Yüksel Yıldırım'ın "Kulübü isteyene satmaya hazırım" sözlerine, "Bu böyle ayaküstü konuşulacak bir konu değil. Yüksel Beyin niyeti ciddi ise ben finansal anlamda gerekli adımları atarım. Ancak bu böyle olmaz. Ben yine altını çizerek diyorum ki; 'Samsunspor'un ve Yüksel Beyin birlikte olması lazım, Yüksel Bey bıraksın' demiyoruz. Eğer şartlar niyetler ciddiyse oturulur, konuşulur" ifadelerini kullandı.


samsunsporyüksel yıldırımismail uyanık