Geri

Samsunspor Bandırma'yı gözüne kestirdi

Yılport Samsunspor, Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenmanıyla sürdürdü.

13:59:19 | 2022-03-31


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor, Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenmanıyla sürdürdü.

Samsunspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı öncesi takıma moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette Divan Kurulu Üyeleri teknik heyet ile futbolculara çiçek ve tatlı ikram etti.


Ayrıca antrenman sonrası, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Samsun Otizmli Çocuklar Derneği de kırmızı-beyazlı ekibi ziyaret ederek fotoğraf çekindi.

MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Öte yandan kırmızı-beyazlı futbolcular ve teknikheyet, bugün yaptığı antrenmanın ardından moral yemeğinde bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Karadeniz Temsilciliği tarafından Florya Entegre Et Sanayii sponsorluğunda düzenlenen moral yemeğine Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan, Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, Teknik Direktör Fuat Çapa, teknik heyet, futbolcular ve çalışanlar katıldı.

TAŞKINSOY YÖNETECEK
Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Samsunspor'un kendi sahasında karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçını Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Cumartesi günü saat 20.30’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Royal Hastanesi Bandırmaspor maçını hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Gürcan Hasova görev alacak.


samsunsporbandırmasporfutboltffspor toto