Geri

Samsunspor'a İsmail Kartal mı geliyor?

Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor'da Teknik Direktörlük için tecrübeli isim İsmail Kartal ismi ön plana çıkıyor. Yıldırım Towers'da Başkan Yüksel Yıldırım ile görüşen İsmail Kartal'ın Samsunspor'un başına geçmesine yakın olduğu ileri sürüldü.

10:07:34 | 2022-09-13


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor'da, alınan başırısız sonuçların yanısıra taraftarlar ve basın mensuplarıyla girdiği polemiklerin ardından görevine son verilen Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın yerine gelecek isim merak ediliyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin başına geçmesi beklenen isimler arasında tecrübeli Teknik Direktör İsmail Kartal ismi ön plana çıkıyor. yıldırım Towers'da Başkan Yüksel Yıldırım ile bir görüşme yaptığı belirtilen İsmail Kartal ismine taraftarlar da sıcak bakıyor.

Samsunspor, dün yaptığı resmi açıklamada ile Bayram Bektaş ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Kırmızı-beyazlı kupü tarafından yapılan açıklamada, "Samsunspor Yönetim Kurulu'nun bugün gerçekleştirdiği toplantı sonrasında, Teknik Direkörümüz Bayram Bektaş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Bayram Bektaş'a bugüne kadar Samsunspor'umuza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dileriz." denilmişti.

Öte yandan Beyaz TV'de yayınlanan spor programında da Samsunspor ve İsmail Kartal konuşuldu. Program'da, İsmail kartal'ın alınması gerektiği konusunda Başkan Yıldırım'a çağrıda bulunan Ahmet Çakar ve Sinan Engin, Samsunspor'un büyük bir kulüp olduğıundan bahsederek, Kartal'ın da kırmızı-beyazlı ekibe gitmesi gerektiğini söyledi.