Geri

Samsun Polisi göz açtırmıyor

Samsun polisi suçlulara göz açtırmıyor. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan şok uygulamalarda bir çok suçlu ve suç unsuru yakalandı.

14:30:55 | 2021-11-27


Haberi Sesli Dinle

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sabit ve yol uygulaması, şok uygulamalar ve Covid 19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde 12 ekip ve 121 personel görev yaptı. Adnan Menderes Bulvarı'nda yapılan uygulamada 208 şahsın GBT ve HES sorgusu yapılırken, 74 araç kontrol edildi, 1 aranan şahıs yakalandı. Üzerinden 5 adet sentetik ecza çıkan bir kişi Narkotik Şubeye teslim edildi.
Ayrıca kahvehane ve okul çevrelerinde yapılan uygulamalarda ise GBT ve HES sorgusu yapıldı. Çarşı ve mahalle bekçilerinin yürüttüğü sabit ve hareketli uygulamalarda; 253 şahsın GBT ve HES sorgusu yapılırken, 71 araç kontrol edildi.

İlçe genelinde yapılan kontrollerde toplam 2 bin 185 şahsın GBT ve HES sorgusu yapılırken, biri yoklama kaçağı olmak üzere 6 aranan şahıs yakalandı, 373 araç kontrol edildi, 2 araca muhtelif maddelerden, 288 TL trafik cezası uygulandı. 1 yakalama kararı bulunan hacizli aracın yakalandığı uygulamalarda, 3 şahsa Kabahatler Kanunu'nun 36. Maddesi'nden toplam 612 TL idari ceza kesilirken, 5 adet sentetik ecza ele geçirildi. Filyasyon çalışmaları kapsamında, 15 adreste 17 şahıs kontrol edilirken, 19 işletme ve işyeri denetlenerek kontrol edildi ve İSDEM sistemine girişleri yapıldı.


samsun emniyetpolisoperasyonsilah