Geri

Samsun Polis Okulu mezunları 19 Mayıs Şehri'nde buluşacak

Samsun Polis Okulu mezunları, SAMPOMDER'in organizesiyle 18 Eylül'de Samsun'da buluşacak. Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, "Birlikteliğimizi sağlamlaştıracağız" dedi.

12:09:37 | 2022-09-14


Haberi Sesli Dinle

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı emekli polis memuru İlhan Varlık, SAMPOMDER tarafından 18 Eylül'de 09.00-23.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte Samsun Polis Okulu mezunlarının buluşacağını söyledi.

Kurtuluş meşalesinin tutuşturulduğu şehir olan Samsun’un adına yakışır birliktelik etkinliği düzenleyeceklerinin altını çizen Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Yönetim Kurulu Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu emekli polis memuru İlhan Varlık, “Bu güzel etkinliğimize Samsun Polis Meslek Yüksek Okulumuzdan değişik farklı dönem ve yıllarda mezun olanlar, mezun olup emekli olan ve aynı zamanda polis meslek yüksekokulumuzda görev yapmış olan tüm personeller davetlidir. Ayrıca ülkemiz adına şehit olan ve aramızdan ayrılarak ahirete intikal eden mesai arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diyorum” dedi.

‘BİRLİKTELİĞİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRACAĞIZ’
Polis Okulu mezunlarını buluşmaya davet eden İlhan Varlık, "Müdür, amir, polis memuru, teknisyen gibi uzun yıllar önce polis okulunda çeşitli tarihlerde eğitim öğretim görerek mezun olmuş olan tüm mezunlarımızı uzun yıllar sonra tekrar bir araya getirmek suretiyle, hasret gidermek ve nostaljik bir ortam sağlamak istiyoruz. Dernek yönetimi olarak 18 Eylül 2022 günü Samsun Polis Meslek Yüksekokulu'muzda tertiplemiş olduğumuz bu etkinliğimize katılacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Köksal ÖNER


samsunpolispolis okuluilhan varlık