Geri

Samsun merkezli büyük operasyon: 18 kişi gözaltında

Samsun merkezli Kırıkkale ve Kayseri illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 18 hırsızlık şüphelisi gözaltına alındı.

12:30:37 | 2022-09-16


Haberi Sesli Dinle

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğimizce il genelinde 2022 yılı içerisinde meydana gelen faili meçhul evden hırsızlık olaylarının aydınlatılabilmesi için yürütülen çalışma kapsamında, 18 olaya karıştığı tespit edilen şahısların yakalanması için bu sabah saat 06.00 itibarıyla Samsun il merkezi, Kırıkkale ve Kayseri’de 21 ekip ve 69 personelin katılımı ile eş zamanlı operasyon düzenlendi.

41 YIL KESİNLEŞMİŞ HEPİS CEZASI VAR
Gerçekleştirilen operasyonda; 18 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan birisinin hırsızlık suçlarından 41 yıl, birisinin de yine hırsızlık suçlarından 19 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.
Operasyonda ayrıca; hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen ziynet eşyası ve bir miktar para ele geçirildi.

VALİ DAĞLI'DAN TEBRİK
Samsun merkezli yürütülen başarılı operasyonla ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Halkımızın huzuru ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla etkin mücadelenin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azim ve kararlılıkla sürdürülmeye devam edilecektir. Emeği geçen tüm personelimizi özverili gayretlerinden dolayı tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim" dedi.


samsunhırsızpolisoperasyon