Geri

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Yahya Çınkıl'ı Bağrına Bastı

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nu ziyaret eden eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl'ı federasyon üyeleri adeta bağrına bastı. Aday adaylığı sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Çınkıl'a Gümüşhaneliler'den tam destek geldi. Kalabalık bir katılımcının olduğu programda Çınkıl, toplumun her kesimini kucaklayarak İlkadım'la bütünleştiklerini ifade etti.

15:48:08 | 2023-12-22


Haberi Sesli Dinle

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Federasyon Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven, çıkmış olduğu yolda Çınkıl'a başarı dileğinde bulundu. Seven; “Geçmişten bugüne çalışmalarını takdirle takip ettiğimiz Yahya Çınkıl Başkanımız İlkadım İlçesi için önemli kazanımlara imza atmış bir değerdir. Siyasetin yeni ve temiz yüzlere ihtiyacı var. Kendisine bu ziyareti için çok teşekkür ediyor, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz.” dedi.

“BİZ HAZIRIZ, İLKADIM HAZIR”

Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan Yahya Çınkıl da; “İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü, İlkadım Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı ve Sinop İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerimizi alnımızın akıyla, başarıyla, binlerce kardeşimizin gönlüne girecek hizmetler ortaya koyarak ve sizleri mahcup etmeyecek şekilde tamamladık. Bu görevlerimizi yaparken hemşehri dernekleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla hep istişare ve iş birliği içerisinde olduk. Ortak akla önem verdik.

Aslolanın bir insanın gönlüne dokunmak olduğu bilinciyle hareket ettik. Gönül Belediyeciliği, Sosyal Belediyecilik, Hizmet ve Yatırım Belediyeciliğini başarıyla tatbik ettik. Toplumun her kesiminden takdir gördük. Ötekileştirmeyen kucaklaştıran, ayrıştırmayan bütünleştiren ve toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla çalıştık. Bugün de her gittiğimiz yerde ilgi, sevgi ve teveccüh görüyoruz. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Hemşehrilerimizin gözlerinde gördüğümüz heyecan ve sevgi çalışma azmimizi artırıyor. Artık İlkadım'la bütünleştiğimizi görüyoruz. Bugün çok net bir şekilde biz hazırız, İlkadım hazır diyebiliyoruz. Nasip olursa İlkadım'da uygulayacağımız Belediyecilik modeli İlkadım'da yaşayan 340 bin kardeşimizin her birinin gururla sahipleneceği bir model olacak." dedi.


yahya çınkılilkadım belediyesibaşkan aday adayısamsunsamsun haberleriak partigümüşhanegümüşhane dernekler federasyonuOp Dr Mustafa Seven