Geri

Samsun'da Yabancılar Pazarı yenilenecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yabancılar Pazarı'nın yenileneceğini, Yeni Samsun Fuarı'nın yapılacağını söyledi.

11:18:27 | 2022-02-13


Haberi Sesli Dinle

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Gülsan Sanayi Esnafı ve Yabancılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyerek sorularını cevaplandırdı. Yapılan yatırımlara değindi.

Bölgemizin en modern sanayisi olma özelliğini taşıyacak olan Toybelen Sanayi Sitesi ile ilgili gelinen son durum hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Demir, Yabancılar Pazarı Çarşısı ile ilgili de yapacakları projeleri anlattı. Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile birlikte esnafla sohbet ederek, “Belediyemizin ve partimizin tüm birimleriyle organize şekilde çalışıyoruz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Demir, “Hem icrada etkin hem de diyalogda olabildiğince bir aradayız ve böyle olmaya da devam edeceğiz. Çok yoğun çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yabancılar Pazarı Çarşısı ile ilgili proje hazırladıklarını da dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Buranın tesisatını biz yapacağız. Çatıda ve bazı kısımlarda problemler var. Tüm sıkıntıları gidereceğiz. Projeyi hazırladık. Biz sizi böylece bugün ve yarın değil öbür gün de sağlama alacağız. Burası esnaflar için problem olmaktan çıkacak. Yeni Samsun Fuarı’nı inşa edeceğiz. Fuarın içinde Yabancılar Çarşısı en önemli öğe olacak. Burayı çok güzel yapacağız” diye konuştu.


samsunyabancılar pazarısamsun fuarısamsun büyükşehir belediyesimustafa demirçiğdem karaaslanesnaf