Geri

Samsun'da voleybola Yakakent damgası

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düzenlenen Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği Turnuvası'nda Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı namağlup olarak birinci oldu.

15:11:02 | 2022-01-13


Haberi Sesli Dinle

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düzenlenen Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği Turnuvası'nda Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı namağlup olarak birinci oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçük Erkekler Veleybol İl Birinciliği Turnuvası'na Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı damga vurdu. Turnuvayı rakiplerine hiç yenilmeden namağlup tamamlayan Yakakent'in gururları Samsun birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

MADALYA ALDILAR
Samsun Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda düzenlenen voleybol müsabakalarına 6 okul takımı katıldı. Turnuva sonunda Samsun İl birincisi olan Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı sporcularına madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve Okul Müdürü Fatih Özcan tarafından takdim edildi.

SAMSUN'U TEMSİL EDECEKLER
Turnuvada rakiplerine hiç yenilemeyen Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Küçük Erkekler Veleybol Takımı Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda Samsun'u temsil edecek.

Haber: Mustafa KAHYA


samsunvoleybolyakakentyakakent 100. yıl voleybol takımıvoleybol turnuvasıtekkeköy