Geri

Samsun'da sanayi yolları beton oluyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy ilçesi Kutlukent Bulvarı’nda 4 kilometrelik beton yol yapıyor. 3 sanayi bölgesini birbirine bağlayan yolda yapılan çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm şehrin altyapı sorunlarını çözmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Böyle bir gayretin içindeyiz” dedi.

14:37:34 | 2022-04-06


Haberi Sesli Dinle

Samsun’un tüm ilçelerinde cadde, bulvar ve köy yollarında altyapı ve üst yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, kırsaldaki mahallelerin yanı sıra merkez ilçelerde de konforlu ve güvenli yollar yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca, sathi kaplama ve asfalt çalışmalarının yanında dayanıklılığı daha iyi olan beton yollar da yapıyor.

Yapılan her yatırım ve hizmette kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi özellikle kendi kurduğu tesislerden elde edilen beton yolları tercih ediyor. Yerli ve milli kaynaklarla üretilen beton yollarla şehrin dört bir yanına altyapı hizmeti götüren ekipler, Tekkeköy ilçesi Kutlukent Bulvarı’nda da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

3 sanayi bölgesini birbirine bağlayan önemli bir geçiş güzergahı olan yolun bir an önce tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoğun mesai yapıyor. Toplam uzunluğu gidiş-geliş 4 kilometrelik bölünmüş yolda sağlamlık ve kalite noktasında en yeni ve verimli sistemi kullanan ekipler, 20 santim hasır beton dökülen yolda son aşamaya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kutlukent Bulvarı’nda 2 kilometre gidiş, 2 kilometre geliş olmak üzere ekipler bölgede aralıksız çalışıyor. 20 santim çift hasır beton dökülüyor. Betonlama öncesi de ekiplerimiz alt zeminde iyileştirme yaptı. Burası ilçenin en işlek yollarından biri. En kısa sürede çalışmaları tamamlayarak ulaşıma açacağız” ifadesini kullandı.

Samsunluların istedikleri noktaya daha kolay ulaşabilmeleri ve modern yollarda güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için görev başında olduklarını söyleyen Başkan Mustafa Demir, "Tüm şehrin altyapı sorunlarını çözmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Böyle bir gayretin içindeyiz. Vatandaşımıza yakışanı, kaliteli şekilde yapıyoruz. Belediye ekiplerimizle yollarımızı yeniliyoruz” dedi.


samsunsamsun büyükşehir belediyesimustafa demirsanayi yolubeton yol