Geri

Samsun'da Şampiyon Yakakent Denizspor

Samsun 2021-2022 Futbol Sezonu İkinci Küme Büyükler Ligi 6. haftasında Yakakent Denizspor, Atakum Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluk sevinci ilçede doyasıya yaşandı.


10:40:18 | 2022-06-30


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Denizspor Futbol Takımı, Samsun 2021-2022 Futbol Sezonu İkinci Küme Büyükler Ligi'nde oynanan şampiyonluk maçında deplasmanda Atakum Futbol Kulübü'nü 2-1 yenerek şampiyon oldu. Ligde 4 yıl aradan sonra şampiyon olan Yakakent Denizspor teknik heyeti ve oyuncuları maçtan sonra büyük sevinç yaşarken, ilçede de şampiyonluk doyasıya kutlandı.

COŞKUYLA KARŞILANDILAR
Yakakent Denizsporlu teknik heyet ve oyuncular ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı. Samsun Birinci Amatör Lig’in yeni ekibi Yakakent Denizspor Futbol takımını ilçe girişinde Samsun-Sinop Karayolu'nda coşkuyla karşılayan Yakakentliler şehirde adeta bayram havası estirdi. Düzenlenen konvoy ile şampiyonluk sevinci tüm ilçeye yayıldı.

FIRTINA ESTİREN TAKIM OLACAĞIZ
Karşılama töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan platformda halkı selamlayan Yakakent Denizspor kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla birlikte şampiyonluk fotoğrafı çektiren Başkan Hüseyin Kıyma, "Bu şampiyonluğun mimari Kulüp Başkanımız Turgay Kullukçi ve futbolcularımızı cani gönülden tebrik ediyorum. Bu güzel günü bizlere yaşattığınız için ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Yakakent her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah Birinci Lig’de fırtına estiren bir takım olacağız. Her zaman olduğu gibi Yakakent'in ilk ve tek futbol takımı olan Denizspor Kulübümüze maddi manevi desteğimiz devam edecek" dedi.

ŞAMPİYONLUĞUN BAŞ MİMARLARI
Yakakent Denizspor Kulübü Başkanı Turgay Kullukçi da, "Bize güvenen ve destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma'ya, herkese ve şampiyon şehrin şampiyon takımını bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Takımımızın on ikinci adamı olan taraftarlarımız da şampiyonluğun baş mimarıdır. Mavi Beyazlı camiaya gönül veren tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Meydan'ında Mavi-Beyazlı taraftarlar doyasıya eğlenirken, kutlama programı konser ve hava fişek gösterisiyle sona erdi.

Ligde 19 puan toplayan Yakakent Denizspor futbol takımı, 4 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşarken, Mavi Beyazlılar bu sezon Samsun Birinci Amatör Futbol Ligi'nde boy gösterecek.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakentyakakent denizsporşampiyonamatör