Geri

Samsun'da öğretmenlere 'iletişim' semineri

Samsun'da, Eğitimde Verimliliği Artırma Programı (EVAP) kapsamında öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla "Başarılı ve Etkili İletişim Teknikleri" semineri düzenlendi. Toplam 500 öğretmenin yer aldığı seminerde İletişim Uzmanı Ayfer Ateş, öfke kontrolünden beden diline kadar bir çok başlıkta iletişim tekniklerini anlattı.

13:08:21 | 2022-06-16


Haberi Sesli Dinle

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ayfer Ateş Akademi işbirliğiyle Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Başarılı ve Etkili İletişim Teknikleri" seminerine Samsun'da görev yapan 500 öğretmen katıldı.

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürleri Dursun Yürükcü ve Mehmet Atar'ın da yer aldığı seminerde İletişim Uzmanı Ayfer Ateş, eğitimcilere Diyafram Nefesi Teknikleri, Öfke Kontrolü, Utangaçlık, Beden Dili, Problem ve Kriz Yönetme, Kişisel Gelişim ve Empati Kurma başlıklarında iletişim eğitimi verdi.

ÖĞRETMENLERİN GELİŞİMİNE KATKI
Toplam üç saat süren seminerin eğitim çalışanları için önemine dikkat çeken Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, "Eğitim gibi önemli bir konuda, öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmesi çok önemli. Bu sebeple Eğitimde Verimliliği Artıma Programı kapsamında düzenlenen bu seminerin, eğitimcilerimizin iletişim becerileri ve kişisel gelişimleri açısından çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Başarılı ve etkili sunumlarından dolayı İletişim Uzmanı Ayfer Ateş hanımefendiye teşekkür ederim" dedi.

GELİŞİME ÖNEM VERİLİYOR
Eğitim camiasıyla buluşmanın kendisini mutlu ettiğini belirten İletişim Uzmanı Ayfer Ateş de, "Yenilikçiliğe ve gelişime önem veren, güncel konular ve ihtiyaçlar doğrultusunda eğitimin önemini yaptığı işlerle ortaya koyan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İrfan yetik beyefendiye, ekip arkadaşlarına, katılım sağlayan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ
Seminer sonunda Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet İrfan Yetik, başarılı bir konferansa imza atan İletişim Uzmanı Ayfer Ateş'e katkılarından dolayı plaket verirken, Şube Müdürü Dursun Yürükçü de teşekkür belgesi verdi.

 


milli eğitimöğretmeniletişimayfer ateşirfan yetik