Geri

Samsun'da Hayvan Barınağı nihayet ziyarete açılıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hayvan severlerin ziyaretine açılacak.

14:11:23 | 2022-09-03


Haberi Sesli Dinle

Kovid-19 salgını ve yapılmakta olan tadilat çalışmaları sebebi ile bir süredir ziyaret sınırlandırılması getirilen Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, yakın zamanda vatandaşlara açılacak. Ziyaret sınırlandırılmasının getirildiği dönemde, sokak hayvanları için yapılan hizmetler ve can dostları için oluşturulan ortamların kalitesi de artırıldı. Hayvan severlerin talepleri de dikkate alınarak birtakım yenilikler yapıldı.

Yapılan bu çalışmaların ardından Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenecek gün ve saatlerde randevu sistemi ile 10 Ekim 2022 tarihinde itibaren ziyaretçi kabul edecek.
600’ü köpek, 300’ü kedi olmak üzere 900 sokak hayvanına ev sahipliği yapan ve tam donanımlı veteriner kliniğinin bulunduğu Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakılan kedi ve köpekler, ormanlık alanda doğayla iç içe olup, özgürce yaşam sürüyor.


samsunbarınaksamsun büyükşehirhayvan barınağı